Nie ma znaczenia czy z Tiguana czy innego vaga, najważniejszy jest numer.
[O2] Kodowanie - dużo fajnych opisów z zdjęciami i filmikami
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez dydyrydy Zobacz wpisSuper. Dzięx :-)
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ciacho123 Zobacz wpisTak długo szukałem rozwiązania, że wreszcie znalazłem. Patrząc na stare, dobre kodowanie sterownika 09, i porównując je z nowym, złym, wypatrzyłem w którym miejscu należy wpisać cyfry 35, wpisałem i zadziałało, tylne lampy wróciły do normalności, a ja poczułem sporą ulgę.
DRL za pomocą H7 śmiga elegancko, do tego dołożyłem gaszenie po zaciągnięciu ręcznego i jest git
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomus77 Zobacz wpisw O2fl nie mam czujnika zmierzchu, ale gdzieś wyczytałem, że można zakodować Coming Home przez mrugnięcie długimi, czy mógłby ktoś napisać mi jak to zrobić
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomus77 Zobacz wpisczy możesz mi podpowiedzieć jak to zrobić czyli gdzie należy wpisać cyfry 35 aby osiągnąć ten sam efekt
Zamieszczone przez tomus77 Zobacz wpisczy możesz mi podpowiedzieć jak to zrobić czyli gdzie należy wpisać cyfry 35 aby osiągnąć ten sam efekt
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
nie doczytałeś czy nie rozumiesz co do Ciebie pisałem bajtu 18 NIE RUSZAMY!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpis
Bajt 12, bit 2 - Coming-Home Tryb manualny aktywny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomus77 Zobacz wpis
dzięki, i jeszcze pytanie dodatkowe - czy można to tak ustawić tak, aby świeciła się lampa biegu wstecznego?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpisZ przodu możesz ustawić CH na przeciwmgielnych
Komentarz
-
-
Witam, mam gorac prosbe, czy ktos by mi pomogl z fanow Octavi w uruchomieniu doswietlania zakretow halogenami w Audi A3 8P 2005 2.0 TDi ,mam 23 bajtowy sterownik 8P0907279 C ,po zakupieniu sterownika 8P0907279K mam 30 bajtow ale w 23 bajcie niema opcji Turn Lights via Fog Lights, co musze zrobic aby to dzialalo , pozdrawiam i mam nadzieje ze mi ktos pomoze i sie bede mogl odwdzieczyc
Komentarz
-
Komentarz